Picwoman
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

Op zaterdagmiddag 9 september 2017 van 12 tot 17 uur
is de Sloterkerk opengesteld in het kader van
Open Monumentendag.
Om 13 uur en ook om 15 uur zal het Knipscheerorgel worden bespeeld door Jelle de Vries met muziek uit de tijd van Rembrandt.
Tevens is er een mini-expositie over de band die er bestaat tussen Rembrandt, Sloten en de Sloterkerk.
Toegang vrij.

Op zondagmiddag 24 september 2017 is er een optreden van het Boedini strijkkwartet en van het trio flautomobiel; het geheel staat onder leiding van Paula van Wijk. Er staan o.a. werken op het programma van Telemann, Dvorak en van Piazolla.

Op zondagmiddag 15 oktober 2017 is er een optreden van Fred Edelen, die als cellist reeds jarenlang verbonden is aan het Koninklijk Concertgebouworkest. Hij wordt begeleid door de klavecimbelspeelster Christina Scott-Edelen.
Op het programma staan 3 sonates van J.S. Bach.

Op zondagmiddag 19 november 2017 is er een optreden van het vocaal ensemble Bon Ton Consort dat onder leiding staat van Willem Bouwman. Verder medewerking van het fluitkwartet Soethout.

Op zondagmiddag 10 december 2017 zal opnieuw het Cecilia International Choir uit Den Haag optreden. Centraal staan de eeuwenoude en beroemde Christmas Carols. Op het orgel speelt David Schlaffke.

Wijkgemeente

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur en is de toegangsprijs € 10.00 en voor donateurs € 9.00.

...

donateur worden