Picwoman
BarPageheader
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

Op zondagmiddag 25 januari 2015 is er een optreden van se sopraan Laila Catheen Neuman. Zij wordt begeleid door de uit Tsjechië afkomstige luitist Jan Cizmar, die een theorbe-Iuit zal bespelen. Een origineel programma met als intrigerende titel 'Songs en Mad songs uit de tijd van Shakespeare'.

Op zondagmiddag 1 maart 2015 is er een optreden van de violist Tony Rous, altvioliste Suzan Rous-Woelderink, de aan het KCO verbonden violoncellist Fred Edelen en forte pianiste Christina Edelen-Scott. Op het programma staan werken van J.B.Vanhal, W.A ,Mozart, von Dittersdorf, en van J.Haydn Deze componisten hebben samen kwartetten gespeeld.

Op zondagmiddag 22 maart 2015 verzorgen het vocale ensemble `Bon ton Consort en het blokfluitensemble `Soethout` gezamenlijk een concert. Het merendeel van de te spelen muziek komt uit de Renaissance, maar ook muziek uit de  twintigste eeuw zal niet ontbreken. De dirigent is Willem Bouwman.

Op zondagmiddag 19 april 2015 is er een optreden van 'Het Pamoja Trio'. Dit trio bestaat uit Annemieke Hereijgers (fluit), Elisa Karen Tavenier (altviool) en Marleen de Bakker (harp).

Op zondagmiddag 3 mei 2015 organiseert de Stichting 4 en 5 mei i.s.m. de Stichting Vrienden van de Sloterkerk een gezamenlijk concert ter gelegenheid van 70 jaar bevrijding.

Op zondagmiddag 17 mei 2015 treedt het Vivezza Trio op. Sprankelend, afwisselend en niet al te traditioneel, dat is het handelsmerk van het Vivezza Trio. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. Zij zullen onder andere werken ter gehore brengen van hun debuut-cd ‘Con Vivezza’. www.vivezzatrio.com
Op zondagmiddag 14 juni 201
5 is er een optreden van een aantal talentvolle studenten van het Conservatorium te Amsterdam . De keuze van het gevarieerde instrumentele repertoire is altijd een aangename verrassing. De coördinatie is in handen van de docente en fluitiste Marieke Schneemann.

Het

Wijkgemeente

CONCERTAGENDA 2014

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur aan en is de toegangsprijs is € 9.00 en voor donateurs € 8.00.

...