Picwoman
BarPageheader
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

Op zondagmiddag 28 september 2014 is er een optreden van het vocale ensemble LA NOTTE. Dit mannenkwintet beschikt over een breed repertoire aan liederen en staat onder leiding van de dirigent Willem Bouwman.

Op vrijdagavond 3 oktober is er om 20.00 uur een optreden van de fluitiste Annemieke Hereijgers. Zij vormt een trio met de harpiste Marleen de Bakker en met de altvioliste Elisa Karen Tavenier. Op het programma staan o.a. werken van P. Locatelli, C. Gluck, J. Massenet en C. Debussy . De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro; reserveren via annemiekehereijgers@gmail.com

Op zondagmidag 26 oktober 2014 is het derde concert ter gelegenheid van de 300ste verjaardag van Carl Philipp Emanuel Bach. Met als motto ZIELSVERWANTSCHAPPEN treden musici van het Koninklijk Concertgebouworkest op met werken van C.Ph.E.Bach, C.Debussy , T.Takemitsu e.a. voor dwarsfluit, altviool en harp. Dit programma creŽert een verband tussen sentimenten van toen en het heden. Het soms onzegbare wordt uitgedrukt door de woorden van de muziek, door adem en snaren.

Op zondagmiddag 23 november 2014 wordt de 300ste verjaardag van C. Ph. E. Bach afgesloten. Met als motto VIRTUOZEN IN DE SLOTERKERK treden musici van (opnieuw !) het Koninklijk Con certgebouworkest op met werken van C.P.E.Bach, A.Vivaldi e.a. voor dwarsfluit, viool en strijkorkest. Dit honderdste Matineeconcert biedt een gelegenheid om van twee geweldige solisten te genieten, versterkt door de energie van een heel orkest. Kortom:een feest van virtuositeit!

Op zondagmiddag 14 december 2014 wordt een KERSTCONCERT gegeven. Het Hermitagekoor, onder leiding van de uit Rusland afkomstige dirigente Natalja Yakovleva, vertolky op de zo karakteristieke wijze liederen uit de Russisch-orthodoxe kerst traditie; een afwisselend programma met solo en koorzang.

Het

Wijkgemeente

CONCERTAGENDA 2014

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur aan en is de toegangsprijs is € 9.00 en voor donateurs € 8.00.

...