Picwoman
BarPageheader
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

Op zaterdagmiddag 13 februari  2016 is er om 16.00 uur in het Wijkgebouw Vink en Boer (gelegen achter de Sloterkerk). Osdorperweg 22) voor kinderen vanaf 4  jaar een optreden van het schimmentheater Seraphinka o.l.v. Edith Neuman..Er worden een tweetal Chinese sprookjes opgevoerd. Muzikale begeleiding van de violiste Eva Smit en van de fluitiste Mariya Semotyuk, beiden verbonden het Koninklijk Concertgebouworkest. Vrijwillige bijdrage

Op zondagmiddag 14 februari  2016 speelt het Amsterdams Mandoline orkest A.M.TG. Dit orkest is bekend vanwege  de vrolijke en aangenaam klinkende composities die zij op hun programma hebben staan.

Op zondagmiddag 6 maart  2016 is er een optreden van het Trio Amsterdam Berlin, bestaande uit een drietal aan het Koninklijk Concertgebouworkest verbonden musici. Op het programma staan de beroemde Goldbergvariaties van J. S. Bach. Dit trio bestaat uit Susanne Jaspers (viool), Eric van der Wel (altviool) en Anja Susan Hammer (cello).

Op zondagmiddag 17  april 2016 is er een optreden van het GoYa kwartet dat onlangs de zeer prestigieuze Prix de Salon ontving. Dit kwartet bestaat uit een viertal aan het Koninklijk Concertgebouworkest  verbonden jonge violisten, te weten: Sylvia Huang(viool), Mirelys Morgan Verdecia( viool), Martina Fomi (altviool) en  Honorine Schaeffer (cello).

Op zondagmiddag 12 juni 2016  wordt het seizoen weer afgesloten  met een altijd boeiend optreden van een aantal  zeer talentvolle studenten die verbonden zijn aan het Conservatorium te Amsterdam.

Wijkgemeente

CONCERTAGENDA 2015

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur aan en is de toegangsprijs is € 9.00 en voor donateurs € 8.00.

...

donateur worden