Picwoman
BarPageheader
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

Op zondagmiddag 11 december 2016  is er opnieuw een optreden van het internationale Cecilia Choir uit Den Haag met medewerking  van de organist David Schlaffke. Op het programma staan de prachtige Christmas Carols centraal.

Op zondagmiddag 18 december 2016  is er een optreden van het enthousiast spelende Mandoline orkest AMTG met het mannenkoor IJmond uit IJmuiden. Er staat een afwisselend Kerstrepertoire op het programma. (dit is een optreden in eigen beheer) meer

Op zondagmiddag 22 januari 2017 treedt de al jarenlang aan het Koninklijk Concertgebouworkest verbonden violist Tony Rous met zijn trio het Domenica Consort op.Gewaardeerd om zijn veelal romantische keuzes voor viool en cello.

Op zondagmiddag 19 februari 2017 is er een optreden van het Bjerjozkakoor o.l.v. de uit Rusland afkomstige dirigent Serge Latychev. Solozang en koor zullen elkaar afwisselen.

Op zondagmiddag 26 maart 2017 is er een optreden van een strijkkwartet bestaande uit musici van het Koninklijk Concertgebouworkest en wel o.l.v. de violist Arndt Auhagen. Gespeeld zal worden het beroemde strijkkwartet van J. Haydn te weten: De zeven laatste woorden van onze Verlosser aan het kruis.

Op zondagmiddag 23 april 2017 treedt het Sarabanda Barok strijkers ensemble op dat onder leiding staat van Mariette Holtrop. Centraal staan een aantal werken van Telemann op het programma.

Op zondagmiddag 14 mei 2017 zullen een aantal Kirchensonates van Mozart ten gehore worden gebracht.

Op zondagmiddag 11 juni 2017 wordt het seizoen traditiegetrouw afgesloten met een altijd verrassend en enthousiast optreden van een aantal talentvolle studenten van het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Co÷rdinatie : Marieke Schneemann.

Wijkgemeente

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur aan en is de toegangsprijs is € 9.00 en voor donateurs € 8.00.

...

donateur worden