Picwoman
BarPageheader
BarPagemenu
matinee in de sloterkerk

Op zaterdagavond 13 juni 2015 om 20:15 uur zingt Vocaal Ensemble TIEN o.l.v. Nicky Bouwers in de Sloterkerk het programma 'Songs for All Seasons', waarin de natuur, en de wijze waarop zij het leven en de liefde symboliseert, centraal staat. Het programma is gevarieerd qua thematiek, sfeer en muzikale stijl en bevat repertoire van de de 16de tot de 20ste eeuw uit ItaliŽ, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Werken van o.m. Monteverdi, Elgar, Brahms, Poulenc, Schubert en Britten.Aanvang: 20:15 uur - Toegang: € 12,50 / € 10,- kinderen en studenten.
www.vocaal-ensemble-tien.nl
Reserveringen: info@vocaal-ensemble-tien.nl Tel 06-18280494

Op zondagmiddag 14 juni 2015 is er een optreden van een aantal talentvolle studenten van het Conservatorium te Amsterdam . De keuze van het gevarieerde instrumentele repertoire is altijd een aangename verrassing. De coŲrdinatie is in handen van de docente en fluitiste Marieke Schneemann.

Op zondagmiddag 21 juni 2015 treden  Het Russisch Kamerkoor o.l.v. Anna Azernikova en het koor Caucasica o.l.v. Yuri Makarov op.Het Russisch Kamerkoor met een bijzondere keuze van Russisch orthodoxe en klassieke liederen gevolgd door Caucasica met uniek Georgisch/ Armeens repertoire. Een feestelijk dubbelconcert, dus. Aanvang: 15.oo  uur. Toegang € 12. Kinderen tot 12 jaar € 5. Pas 65+/Stadspas/ CJP €8
www.hetrussischkamerkoor.nl
Reserveringen: info@hetrussischkamerkoor.nl  Tel 020-6247786

Op zondagmiddag 4 oktober 2015  is er een optreden van het IGNIS TRIO. Dit veelbelovende trio bestaat uit de pianist Edzo Bos, de cellist Giorgos Kotsiolis en uit de violiste Elize Visser. Haydn en Brahms staan o.a. op het programma.

Op zondagmiddag 15 november 2015 is er een optreden van David Schlaffke  op het befaamde Knipscheerorgel uit 1850 en van de klavecinist  Christina Scott-Edelen. Solo en (heel spannend) ook samen: De klanken van boven en van beneden zullen elkaar halverwege ontmoeten.

Op zondagmiddag 13 december 2015 zal het Internationale koor Cecilia uit Den Haag optreden. Op het programma staan  de beroemde Christmas Carols.  Zie verder www.cecilia-choir.com

Het

Wijkgemeente

CONCERTAGENDA 2015

CD's

Op de hoogte blijven

sponsors

Tenzij anders aangegeven vangen alle concerten aan om 15.00 uur aan en is de toegangsprijs is € 9.00 en voor donateurs € 8.00.

...